HBBL 71 - “Gourmet” kepimo ir kašto oro gruzdintuvės padėklas, perforuotas
   

HBBL 71
“Gourmet” kepimo ir kašto oro gruzdintuvės padėklas, perforuotas viskam apskrudusiam ir traškiam.

Kaina: ** 
HBBL71

Daugiau informacijos apie produktą

“Gourmet” kepimo ir kašto oro gruzdintuvės padėklas, perforuotas viskam apskrudusiam ir traškiam.


  • Idealiai tinka kepti "Moisture plus" režimu
  • kiaurymė pagerina oro cirkuliaciją ir užtikrina “AirFrying”

    “AirFrying”

    Kepti naudojant karšto oro srovę, pvz., gruzdintas bulvytes arba traškią vištieną be jokių papildomų riebalų.
  • Traškiam kepiniui, duonai, picai ir gruzdintoms bulvytėms
  • Itin lengvas valymas dėl "PerfectClean" baigiamojo apdorojimo

    Nepriekaištingai švaru

    Išskirtinis "PerfectClean" baigiamasis apdorojimas neleidžia maistui prikibti ir žymiai palengvina plovimą.
  • “Generationen H 2000/6000/7000” prietaisams ir DGC 6000/7000
  • Matmenys: 44,8 cm x 38,6 cm x 2,2 cm

Visų produkto privalumų apžvalga - HBBL 71

Pagrindiniai

išskirtinai Miele

Baigiamasis apdorojimas su "PerfectClean".

Vienkartinis padengimas lengvam valymui

Išskirtinis "PerfectClean" baigiamasis apdorojimas neleidžia maistui prikibti ir žymiai palengvina plovimą.

    Perforuoti kepimo padėklai

    Saldiesiems patiekalams ir picai

    Perforuoti kepimo padėklai idealiai pritaikyti apskrudusių saldžiųjų patiekalų ir traškios picos kepimui.

    “AirFrying”

    Maisto ruošimas be riebalų

    Kepti naudojant karšto oro srovę, pvz., gruzdintas bulvytes arba traškią vištieną be jokių papildomų riebalų.

    Patogi priežiūra

    išskirtinai Miele

    Baigiamasis apdorojimas su "PerfectClean".

    Vienkartinis padengimas lengvam valymui

    Išskirtinis "PerfectClean" baigiamasis apdorojimas neleidžia maistui prikibti ir žymiai palengvina plovimą.

    Savybės

    Perforuoti kepimo padėklai

    Saldiesiems patiekalams ir picai

    Perforuoti kepimo padėklai idealiai pritaikyti apskrudusių saldžiųjų patiekalų ir traškios picos kepimui.

    “AirFrying”

    Maisto ruošimas be riebalų

    Kepti naudojant karšto oro srovę, pvz., gruzdintas bulvytes arba traškią vištieną be jokių papildomų riebalų.

    Paveikslėlis (-iai) kaip pavyzdys, papildyti