Buvo pasirinktas netinkamas veikimo režimas.
Jeigu susiduriate su šia problema, naudokite “Papildomo karštojo oro” režimą, nes tokiu atveju iš gaminimo kameros pašalinama daugiau oro.
Iškeptas patiekalas per drėgnas.
Jeigu susiduriate su šia problema, naudokite “Papildomo karštojo oro” režimą, nes tokiu atveju iš gaminimo kameros pašalinama daugiau oro.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C.
Dėl to troškinamo maisto produkto poros lėčiau užsiveria ir atiduodama daugiau drėgmės.
Įjunkite Traškumo funkciją.
Kepdami drėgnus maisto produktus (pvz., šaldytas gruzdintas bulvytes), vadovaukitės nurodymais ant pakuotės, patiekalą dažniau apverskite, kad sumažintumėte drėgmę maisto ruošimo skyriuje.
Jeigu kepate labai drėgną maisto produktą, retkarčiais atidarykite prietaiso dureles: 2–3 kartus.