Kaip naudoti “AirFry”?
Atšaldytų maisto produktų neatšildykite.
Maisto produktus tolygiai ir, jeigu įmanoma, vienu sluoksniu išdėstykite perforuotame “Gourmet” kepimo ir karštojo oro gruzdintuvės “AirFry” padėkle arba kepimo ir kepinimo padėkle.
Maisto produktus dėkite į šaltą maisto ruošimo skyrių. Jeigu iškeptas patiekalas nepakankamai traškus, kitą kartą galite iš anksto įkaitinti maisto ruošimo skyrių.
Kepkite tik viename kepimo lygmenyje. Kepant keliuose lygmenyse maisto ruošimo skyriuje susikaupia per daug drėgmės, o iškeptas maisto produktas tampa netraškus.
Maisto produktus visada dėkite į 2 kepimo lygmenį. Jeigu norite, kad patiekalo viršus būtų labiau apskrudęs, kitą kartą galite naudoti aukštesnį negu 2 kepimo lygmenį.
Pasirinkite veikimo režimą “AirFry” , žr. “Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)”.
Patvirtinkite savo pasirinkimą spustelėję mygtuką OK.
Rodoma rekomenduojama temperatūra (190 °C). Rekomenduojamą temperatūrą galite keisti 30–250 °C diapazone.
Rekomenduojamą temperatūrą keiskite, kaip nurodyta recepte arba naudojimo instrukcijos kepimo lentelėje.
Gamindami šaldytus gaminius / pusgaminius, vadovaukitės gamintojo ant pakuotės pateiktais nurodymais. Rinkitės žemesnę temperatūrą, negu nurodyta ant pakuotės.Praėjus maždaug pusei kepimo laiko, patiekalą, pvz., gruzdintas bulvytes, apverskite. Priminimui nustatykite laikmačio trumpąją trukmę.
Kepimo pabaigoje patikrinkite, ar maisto produktas jau pakankamai traškus ir apskrudęs.
Daugiau informacijos ieškokite šioje naudojimo instrukcijoje.