Pagalba dėl jūsų

Orkaitė

Orkaitė

Kepant patiekalas supuola

Patiekalas kepant supuola.

Kepamas patiekalas supuola, nes nustatyta per aukšta temperatūra. Viršus (plutelė) formuojasi per greitai, tačiau vidus (minkštimas) negali taip greitai sutvirtėti. Atpažinsite iš to, kad pyragas viduje dar bus tešlos konsistencijos.

Sumažinkite temperatūrą 15–20 °C ir pailginkite kepimo trukmę.

Pyragas išsiliejęs per kraštus. Atpažinsite iš to, kad pyragas atrodys iškepęs, bet viduje bus sukritęs.

Gamindami sviestinę tešlą sumažinkite kepimo miltelių kiekį. 500 g miltų naudokite daug. 1 pakelį kepimo miltelių. Tada vidinė dalis (minkštimas) pakyla ne taip greitai ir išorinė dalis (plutelė) gali ją sulaikyti.

Jeigu ruošiate mielinę tešlą, sumažinkite kilimo trukmę, kad tešla kepdama nesukristų.

Naudojimo instrukcijų paieška

Naudojimo instrukcijų paieška

Čia rasite savo „Miele“ prietaiso naudojimo instrukcijas
Raskite savo vadovą
Rezervuokite meistrą

Rezervuokite meistrą

Mielai priimsime remonto rezervaciją internetu arba telefonu
Suplanuokite vizitą
Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis

Apsilankykite mūsų puslapyje „Susisiekite su mumis“, kur rasite įvairius kreipimosi į mus būdus.
Susisiekite su mumis