Kokią “AirFry” temperatūrą galiu naudoti? (H 2xxx)
Temperatūros nustatymo pavyzdžiai:
gruzdintos bulvytės, šaldytos: 180–190 °C
maltiniai, šaldyti: 180–190 °C
žuvies piršteliai, šaldyti: 220–230 °C
gruzdintos bulvytės, šviežios: 220 °C
viščiuko blauzdelės, šviežios (kepimo ir kepinimo padėklas ant universalaus padėklo): 190–200 °C
vištienos kepsneliai, švieži: 210 °C
Rekomenduojami optimalūs priedai, pritaikyti naudoti “AirFry” veikimo režimu (orkaitės H 2xxx), žr. straipsnį “Welches Zubehör ist für AirFry optimal? (H 2xxx)”.
Prietaiso veikimo režimo “AirFry” (orkaitės H 2xxx) aprašymas, žr. straipsnį “Wie verwende ich AirFry? (H 2xxx)”.
Daugiau informacijos ieškokite šioje naudojimo instrukcijoje.