Kokiai esant temperatūrai galiu naudoti “AirFry”?
Temperatūros nustatymo pavyzdžiai:
gruzdintos bulvytės, šaldytos: 180–190 °C
maltiniai, šaldyti: 180–190 °C
žuvies piršteliai, šaldyti: 220–230 °C
gruzdintos bulvytės, šviežios: 220 °C
viščiuko blauzdelės, šviežios (kepimo ir kepinimo padėklas ant universalaus padėklo): 190–200 °C
vištienos kepsneliai, švieži: 210 °C
Tinkamiausi priedai, kuriuos rekomenduojama naudoti veikimo režimu “AirFry” , žr. “Welches Zubehör ist für AirFry optimal? (H 2xxx)”.
Prietaiso veikimo režimo “AirFry” aprašymas, žr. straipsnį “Wie verwende ich AirFry? (H 2xxx)”.
Daugiau informacijos ieškokite šioje naudojimo instrukcijoje.