Pagalba dėl jūsų

Orkaitė

Orkaitė

Kokiai esant temperatūrai galiu naudoti “AirFry”?

Kokiai esant temperatūrai galiu naudoti “AirFry”?

Švelnus maisto produktų apdorojimas teigiamai veikia jūsų sveikatą.

Kepinius, picas arba gruzdintas bulvytes ar panašius maisto produktus kepinkite tik kol šie taps aukso spalvos, neskrudinkite iki tamsiai rudos.

Pasirinkus veikimo režimą “AirFry”  rekomenduojama temperatūra yra 190 °C. Rekomenduojamą temperatūrą galite keisti 30–250 °C diapazone.
Rekomenduojamą temperatūrą keiskite, kaip nurodyta recepte arba naudojimo instrukcijos kepimo lentelėje.
Gamindami šaldytus gaminius / pusgaminius, vadovaukitės gamintojo ant pakuotės pateiktais nurodymais. Rinkitės žemesnę temperatūrą, negu nurodyta ant pakuotės.

Temperatūros nustatymo pavyzdžiai:

  • gruzdintos bulvytės, šaldytos: 180–190 °C

  • maltiniai, šaldyti: 180–190 °C

  • žuvies piršteliai, šaldyti: 220–230 °C

  • gruzdintos bulvytės, šviežios: 220 °C

  • viščiuko blauzdelės, šviežios (kepimo ir kepinimo padėklas ant universalaus padėklo): 190–200 °C

  • vištienos kepsneliai, švieži: 210 °C

Tinkamiausi priedai, kuriuos rekomenduojama naudoti veikimo režimu “AirFry” , žr. “Welches Zubehör ist für AirFry optimal? (H 2xxx)”.

Prietaiso veikimo režimo “AirFry” aprašymas, žr. straipsnį “Wie verwende ich AirFry? (H 2xxx)”.

Daugiau informacijos ieškokite šioje naudojimo instrukcijoje.

Naudojimo instrukcijų paieška

Naudojimo instrukcijų paieška

Čia rasite savo „Miele“ prietaiso naudojimo instrukcijas
Raskite savo vadovą
Rezervuokite meistrą

Rezervuokite meistrą

Mielai priimsime remonto rezervaciją internetu arba telefonu
Suplanuokite vizitą
Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis

Apsilankykite mūsų puslapyje „Susisiekite su mumis“, kur rasite įvairius kreipimosi į mus būdus.
Susisiekite su mumis