Pagalba dėl jūsų

Orkaitė

Orkaitė

Patiekalas per sausas

Patiekalas yra per sausas.

Buvo pasirinktas netinkamas veikimo režimas.

Jeigu problema išlieka, naudokite veikimo režimą “Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas”, nes iš gaminimo kameros pašalinama mažiau oro.

Buvo nustatyta per žema temperatūra.

Padidinkite temperatūrą 10–20 °C.

Gaminimo kameroje lieka per daug drėgmės, dėl to traški patiekalo plutelė susiformuoja per vėlai, o patiekalas per daug išsausėja.

Jeigu jūsų orkaitėje veikia Traškumo funkcija (drėgmės sumažinimas), įjunkite Traškumo funkciją.

Naudokite “Papildomo karštojo oro” veikimo režimą, nes iš gaminimo kameros bus pašalinama daugiau oro.

Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C.

Kepdami drėgnus maisto produktus (pvz., šaldytas gruzdintas bulvytes), vadovaukitės nurodymais ant pakuotės, patiekalą dažniau apverskite, kad sumažintumėte drėgmę maisto ruošimo skyriuje.

Jeigu kepate labai drėgną maisto produktą, retkarčiais atidarykite prietaiso dureles: 2–3 kartus.

Naudojimo instrukcijų paieška

Naudojimo instrukcijų paieška

Čia rasite savo „Miele“ prietaiso naudojimo instrukcijas
Raskite savo vadovą
Rezervuokite meistrą

Rezervuokite meistrą

Mielai priimsime remonto rezervaciją internetu arba telefonu
Suplanuokite vizitą
Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis

Apsilankykite mūsų puslapyje „Susisiekite su mumis“, kur rasite įvairius kreipimosi į mus būdus.
Susisiekite su mumis