Buvo pasirinktas netinkamas veikimo režimas.
Jeigu problema išlieka, naudokite veikimo režimą “Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas”, nes iš gaminimo kameros pašalinama mažiau oro.
Patiekalas yra per sausas.
Jeigu problema išlieka, naudokite veikimo režimą “Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas”, nes iš gaminimo kameros pašalinama mažiau oro.
Padidinkite temperatūrą 10–20 °C.
Jeigu jūsų orkaitėje veikia Traškumo funkcija (drėgmės sumažinimas), įjunkite Traškumo funkciją.
Naudokite “Papildomo karštojo oro” veikimo režimą, nes iš gaminimo kameros bus pašalinama daugiau oro.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C.
Kepdami drėgnus maisto produktus (pvz., šaldytas gruzdintas bulvytes), vadovaukitės nurodymais ant pakuotės, patiekalą dažniau apverskite, kad sumažintumėte drėgmę maisto ruošimo skyriuje.
Jeigu kepate labai drėgną maisto produktą, retkarčiais atidarykite prietaiso dureles: 2–3 kartus.