Buvo nustatyta per aukšta temperatūra.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C.
Pyragas apačioje per šviesus, o viršuje per daug apskrudęs.
Sumažinkite temperatūrą 10–20 °C.
Naudokite kepimo lygmenį ir veikimo režimą, kurie, kaip nurodyta troškinimo lentelėje, geriausiai tinka šiam patiekalui. Troškinimo lentelę rasite knygelėje “Naudojimo vadovas” arba naudojimo instrukcijoje.
Jeigu susidūrėte su problema, nenaudokite “Booster” / greitojo įkaitinimo funkcijų. Taip būsite tikri, kad temperatūrai jautrūs smulkūs kepiniai, pvz., sausainiai, viršuje bus mažiau apskrudę.
Iš anksto įkaitinkite orkaitę. Tai labai naudinga kepant kepinius, kurių apačia ilgiau kepa.
Nenaudokite baltos spalvos arba šviesių keraminių kepimo formų, nes jos atspindi karštį.
Jeigu norite kepti patiekalą, kurio apačia kepa ilgiau, pagal galimybes pasirinkite veikimo režimą “Intensyvusis kepimas”.