Ossobuco – vienas iš puikiausių Milano virtuvės patiekalų. Tai tradiciniai troškinti veršiuko blauzdos pjausniai, kuriems išskirtinumo suteikia neįprastas kavos skonis.
Ruošiant Ossobuco veršieną ...
Veršiuko blauzdos pjausnių su žolelių ir citrinų gremolata receptas
Jautienos sultinys – energinis gėrimas? Skamba egzotiškai, bet išties labai naudinga sveikatai. Šis receptas skirtas nebijantiems skonio eksperimentų.
Tradicinis jautienos sultinys sugrįžo į ...
Auksaspalviai sparai, dar vadinami doradomis, maistui vartojami jau daugybę amžių. Tai Viduržemio jūros žuvys. Jos ypač gardžios paruoštos garuose.
Dorados – vienos iš vertingiausių Viduržemio jūros ...
Iš Nicos kilęs prancūziškas daržovių troškinys (ratatouille) – vienas iš tradicinių Provanso virtuvės patiekalų. Dabar įvairiausiomis jo variacijomis gardžiuojamasi visoje Europoje. Pagal mūsų ...
Kava skirta ne vien gerti! Ji puikiai tinka ir gardiems desertams, pvz., kavos karamelei, traškiems „Tuiles“ lapeliams su kava ar kavos likeriui su konjaku, kvapiosiomis tongapupėmis ir vanile. Kas ...