“Miele” kava

“Black Edition”: mėgaukitės kava visais savo pojūčiais

O kad tikrai galėtumėte mėgautis gera kava, siūlome keturias mūsų sukurtas kavos rūšis: “Miele” “Black Edition”. Taip pat ribotą laiką siūlome ypatingą kavą “Selection Brazil”. Tai reiškia, kad dabar savo gėrimui ruošti visada galėsite naudoti tinkamas pupeles. Rezultatas yra įprastas “Miele”: tiesiog nepakartojamas!

Tai įmanoma tik su tobulu mišiniu

Skirtingos rūšies pupelės, jų kokybė ir maišymo santykis sudaro kiekvieno kavos gėrimo skonio pagrindą. Išskirtiniams “Miele Black Edition” kavos mišiniams buvo pasirinktos keturių rūšių išskirtinės kavos pupelės. Nuskintos ir atrinktos rankomis – naudojamos tik sunokusios kavos pupelės. O rezultatas: subalansuoto skonio juntamai aromatinga kava, kuri leidžia patirti nepaprastus skonio potyrius. Visos mūsų kavos rūšys sertifikuotos sąžiningos ir ekologiškos* prekybos, jas galima užsakyti “Miele” interneto parduotuvėje.

Kava

18 mėnesių šviežumo garantija

Geras kavos skonis labai priklauso ir nuo jos laikymo sąlygų. Kad būtų išsaugotas “Miele” “Black Edition” aromatas, kava supakuojama sandariose 250 gramų daugiasluoksnės aliuminio plėvelės pakuotėse. Atitinkamas vožtuvas neleidžia susiformuoti kavos dujoms. Kadangi ilgiau laikant dalis kavos aromato gali pasišalinti per vožtuvą, mūsų kavos skrudimo cechas kavą rekomenduoja suvartoti per 18 mėnesių. Žinoma, kavą galima vartoti ir praėjus šiam laikui.

Sąžininga prekyba: užtikrinama sąžininga prekyba

Sąžiningumas ir teisingumas mums yra savaime suprantamas dalykas. Todėl visiems “Miele” “Black Edition” kavos mišiniams buvo suteiktas sąžiningos prekybos sertifikatas. Kaip sąžiningos prekybos sertifikatu įvertintų gaminių pradininkė, kava besivystančiose šalyse užtikrina aukštesnę kavos augintojų ir jų šeimų gyvenimo kokybę, geresnes darbo sąlygas. Pirkdami šiuo sertifikatu įvertintus gaminius, prisidedame prie aplinkos tausojimo. Mūsų “Miele” kava yra tiesiogiai atsekama ir 100 procentų užauginta sąžiningos prekybos ūkiuose.

Mėgautis kava, kuri apdovanota ekologinės gamybos sertifikatu*

Kiekviena įmonė, kuri gamina ekologiškus žemės ūkio produktus, turi būti sertifikuota pagal ekologinį reglamentą, kad galėtų pardavinėti produktus ES. Šis sertifikavimas susijęs su visa ekologine gamybos grandine, įskaitant plėtrą, maisto medžiagų perdirbimą, gabenimą, laikymą ir prekybą. Kaip nurodyta šiuose reikalavimuose, turi ekologinės gamybos sertifikatą. Šį ekologinės gamybos sertifikatą turi ne tik mūsų partneris “Vollmer” privatus kavos skrudinimo cechas, bet ir “Miele”, kuriai ekologinis sertifikatas*** buvo suteiktas kaip ekologinei kavos gamybos ir platinimo bendrovei.

Kavos mišiniai

Patirti kavą visomis juslėmis su “Miele” “Black Edition” ir keturiais skirtingais jo skoniais

“Miele” “Black Edition”: atraskite “Miele” kavos rūšių pasaulį.

Mes dieviname tobulas akimirkas. Štai kodėl sukūrėme savo specialias “Miele” pupeles: “Black Edition” seriją. Kavos mišiniai iš Pietų Amerikoje užaugintų ir kruopščiai rankomis atrinktų arabika ir robusta kavos pupelių yra specialiai pagaminti mūsų automatiniams kavos aparatams. Visos mūsų kavos rūšys sertifikuotos sąžiningos ir ekologiškos prekybos, jų galima užsisakyti “Miele” interneto parduotuvėje.

“One for all” kava

“Miele” “Black Edition One for all”

Malonus ir aromatingas: taip apibūdinamas “Miele” “Black Edition One for all” skonis. Skrudinimas taip pat nustebina savo vos juntamu vaisių poskoniu – ypatingas skonio atradimas. “One for all” pupelių mišinį sudaro 100 % arabika kavos pupelės, o dėl savo subalansuoto aromato jį galima naudoti labai universaliai: idealiai tinka gardžiajai “Café Crema” arba espresui ruošti, taip pat visiems kavos gėrimams su pienu.

“Cafe Crema”

“Miele Black Edition Café Crema”

Tobula puta yra tinkamai paruošto “Café Crema” taškelis ant i – nes čia aromatas pasiekia savo viršūnę. Mūsų lengvo ir subalansuoto skonio “Café Crema” mišinys užtikrina tobulą kavos skonį, kurį lydi išreikštas gėlių kvapas, visumai suteikiantis kažką neįprasto. “Miele” “Black Edition Café Crema” yra iš 100 % arabikos pupelių.

Espresas

“Miele” “Black Edition Espresso”

Klasikinių skonių mėgėjams “Miele” siūlo rinktis “Black Edition Espresso”. Mišinys yra itin intensyvaus skonio, jaučiamas specifinis šokolado poskonis – susikurkite energijos teikiantį ir nepaprastai kvapnų espresą. Tobulai tinka po gardaus maisto. Aukščiausios klasės mišinys pagamintas iš robustos ir arabikos pupelių.

Kava be kofeino

“Miele Black Edition Decaf”

“Miele” “Black Edition Decaf” – aukščiausio lygio kavos mišinys tiems, kurie pirmenybę teikia kavai be kofeino. Naudojamas specialus biologinis procesas, kurio metu kofeinas švelniai pašalinamas iš kavos mišinio – 100 % išsaugomas intensyvus aromatas, kuris reikalingas nepaprastam kavos skoniui užtikrinti. Mišinys sudarytas iš aukštos kokybės arabikos pupelių. Kaip ir visos kitos mūsų kavos rūšys, taip ir “Miele” “Black Edition Decaf Bio” yra apdovanota ekologinės gamybos ir sąžiningos prekybos sertifikatais.


 

Riboto leidimo

Kava “SelectionBrazil”

“Miele” “Black Edition” “SelectionBrazil”

Šokoladinis, uogų ir šiek tiek riešutų skonis su subtilia obuolių rūgštele – toks yra riboto leidimo “Miele” kavos “Black Edition” “SelectionBrazil” skonis. “SelectionBrazil” yra vienos kilmės kava, pagaminta iš 100 % arabikos pupelių ir šviesaus skrudinimo. “SelectionBrazil” puikiai tinka ruošti espreso kavą ir kavos kremą.

 

Skrudinimo procesas

Mūsų partneris: “Vollmer” privati pupelių skrudinimo įmonė

Privačią kavos pupelių skrudinimo įmonę “Vollmer” pasirinkome savo partnere, nes ji, kaip ir “Miele”, puoselėja tas pačias tradicijas ir vertybes. 1936 metais pradėjusi kaip kolonijinių prekių parduotuvėlė kartu su skrudinimo cechu, šiandien privati skrudinimo įmonė “Vollmer” gali didžiuotis daugiau kaip 80 metų patirtimi kavos pupelų skrudinimo ir nepaprastų kavos mišinių kūrimo procese. Kaip ir “Miele”, “Vollmer” taip pat teikia nepaprastą dėmesį kokybei, už ką buvo apdovanota sąžiningos prekybos sertifikatu, o nuo 1996 metų įmonei suteiktas dar ir ekologinis sertifikatas.

Svarbu tinkamas skrudinimo procesas

Būtent dėl skrudinimo ir jo metu vykstančių cheminių reakcijų susiformuoja kiekvienam kavos pupelių mišiniui būdingas savitas, unikalus aromatas ir skonis. Naudojant sausąjį ir skrudinimo procesus be riebalų, atgaivinama iki 800 kavos pupelėse esančių aromatinių medžiagų. Nuo skrudinimo trukmės priklauso ne tik pupelių drėgmė, bet ir jų rūgštingumas.

Kuo tamsesnis skrudinimas, tuo mažiau rūgštingumo, tačiau išsiskiria daugiau karčiųjų medžiagų ir saldumo. Todėl pupelių aromatas ir skonis priklauso nuo skrudinimo temperatūros ir trukmės. Tai reiškia, kad vienos ir tos pačios rūšies pupelių skonis gali skirtis atsižvelgiant į jų naudojamą skrudinimo būdą. Kadangi skrudinant gali išsiskirti tik tos kvapiosios medžiagos, kurios jau yra žaliose pupelėse, kiekvienas skrudinimo procesas turi būti idealiai pritaikytas atitinkamam pupelių mišiniui. Tik tada pupelės gali atskleisti visas savo skonio galias. Kadangi per skrudinimo procesą išgarinamas visas pupelėse esantis skystis, pirminis vandens kiekis jose sumažėja maždaug nuo dvylikos procentų iki penkių, atitinkamai sumažėja jų svoris.

Tačiau klysta tie, kurie mano, kad dėl to susitraukia ir pačios pupelės: per skrudinimo procesą jų tūris padidėja dvigubai, nes dėl išgarinamo vandens padidėja vidinis pupelių slėgis. Skrudinant “Miele” “Black Edition”, žalia kava supilama į iš anksto įkaitintą skrudinimo indą. Šis išdžiovina pupeles ir jas sušildo. Paskui pupelės skrudinamos, o pirmieji aromatai išsiskiria tik maždaug 150 laipsnių temperatūroje, skaičiuojant pagal Celsijų. Skrudinimo proceso pabaigoje temperatūra pasiekia ne mažiau negu 180 Celsijaus laipsnių, tada pupelės dar kartą atvėsinamos.

Prietaisai ir priedai

Coffee machine

“Miele” automatiniai kavos aparatai: tikrasis skonis

Visiems, kurie nori mėgautis gera kava, “Miele” siūlo rinktis iš gausaus savo išskirtinių automatinių kavos aparatų asortimento. Visiškai nesvarbu, ar esate ambicingasis barista mėgėjas, pieno putos gerbėjas arba ieškote išskirtinių kavos rūšių: nuo šiol savo mėgstamu kavos gėrimu galėsite mėgautis ne tik kavinėje, bet ir namuose. Bet kada ir visai paprastai – su “Miele”.

PIRKTI DABAR

Daugiau informacijos

Flask

Tinkamas priedas

Automatinis kavos aparatas – tai tik viena iš daugelio sąlygų, norint, kad jūsų mėgstamas kavos gėrimas būtų paruoštas tobulai. Labai svarbu naudoti tinkamą kavą, tačiau ne mažiau svarbu pasirinkti tinkamus priedus, pavyzdžiui, kavinuką, kuris optimaliai tiktų po automatinio kavos aparato išleidimo snapeliu.

Coffee machine care

Ilgai išliekančiam gardžiam kavos skoniui

Ne mažiau svarbu yra savo “Miele” prietaisus reguliariai ir tinkamai išplauti. Ir čia stengiamės kiek galėdami pagelbėti: pvz., pasiūlydami automatines plovimo programas arba lengvai išimamą užplikymo bloką. Tik kruopšti prietaiso priežiūra leis jūsų “Miele” prietaisui nepriekaištingai veikti visu jo naudojimo laikotarpiu: ilgam ir gardžiam kavos skoniui.

Malonumas mėgautis gera kava

Coffee moment

Su “Miele” tobulai paruošta visų rūšių kava

Kad “Miele” automatiniu kavos aparatu galėtumėte paruošti tobulą kavos gėrimą ir atskleisti visą jos aromatą, turėsite šiek tiek paeksperimentuoti ir pasikliauti intuicija. Keletą kartų pabandę ir paragavę, lengvai atrasite savo tobulo kavos gėrimo ruošimo nustatymus. Kad rezultatas nenuviltų, svarbu tinkamai pasirinkti šiuos nustatymus: gėrimo kiekį, malimo kiekį, užplikymo temperatūrą, pirminį užplikymą ir malimo laipsnį. Kaip pakeisti šiuos parametrus, galite perskaityti savo prietaiso naudojimo instrukcijoje.

Coffee machine setting

Viskas priklauso nuo nustatymo

Italijoje barista yra bene tobulai įvaldęs kavos ruošimo meną. Jų paslaptis – nepaprastas kruopštumas ir tikslumas ruošiant kavą, taip pat kuo labiau tarpusavyje suderinti kavos malimo mechanizmą ir kavos aparatą, jau nekalbant apie aukštos kokybės kavą. Štai kodėl kavos aparato malimo mechanizmas kiekvieną rytą yra nustatomas iš naujo pagal oro sąlygas (ypač pagal oro drėgmę). Norint patikrinti nustatymus, paruošiama tiek bandomųjų espreso kavos puodelių, kiek būtina tobulai kreminei putai pasiekti. Kad jums, kurie įsigijote “Miele” kavos aparatą, galėtume užtikrinti tokį pat puikų rezultatą be jokių didelių pastangų, savo automatinių kavos aparatų nustatymus optimaliai pritaikėme mūsų “Black Edition” mišiniui ruošti:

Idealūs nustatymai

“Black Edition” – “Café Crema”
Malimo kiekis

4. Padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Giliai

Pirminis užplikymas:

Trumpai

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės

“Black Edition” – “Espresso”
Malimo kiekis

3. padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Vidutiniai

Pirminis užplikymas:

Ilga

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės


“Black Edition” – “One For All”

Skirta “Espresso”
Malimo kiekis

3. padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Vidutiniai

Pirminis užplikymas:

Ilga

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės

Skirta “Café Crema”
Malimo kiekis

4. Padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Giliai

Pirminis užplikymas:

išj.

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės


“Black Edition” – be kofeino

Skirta “Espresso”
Malimo kiekis

3. padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Vidutiniai

Pirminis užplikymas:

Ilga

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės

Skirta “Café Crema”
Malimo kiekis

4. Padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

Giliai

Pirminis užplikymas:

išj.

Malimo laipsnis

4. Padėtis iš kairės


Riboto leidimo – “Selection Brazil”

Skirta kavai
Malimo kiekis

7th position from the left

Užplikymo temperatūra

4

Pirminis užplikymas:

išj.

Malimo laipsnis

2. padėtis iš kairės

Skirta “Espresso”
Malimo kiekis

4. Padėtis iš kairės

Užplikymo temperatūra

5

Pirminis užplikymas:

2 (ilgai)

Malimo laipsnis

2. padėtis iš kairės

 

* Pagal DE-ÖKO-001

** Išskyrus “Selection Brazil” (12 mėnesių šviežumo garantija)

“Miele” kontrolinis numeris DE-NW-001-25390-BD

To top of page