• Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 99 €

Garuose ruoštame maiste daug maistingųjų medžiagų

Papildoma nauda Jūsų sveikatai

Patvirtinta moksliškai 

Garsių Gyseno ir Koblenco-Landau universitetų mokslininkai savo tyrimais patvirtino garinės orkaitės privalumus, palyginę su tradiciniais metodais – kad Jūsų maiste išliktų daugiau gyvybiškai svarbių medžiagų. 

Daugiau vitaminų kiekvieną dieną 

Joks kitas vitaminas neatlieka tiek daug svarbių funkcijų, kaip vitaminas C, nes jis prisideda prie normalaus imuninės sistemos funkcionavimo. Jei daržoves paruošite “Miele” garinėje orkaitėje, išliks didelė dalis vitaminų – priešingai, nei verdant vandenyje: garinėje orkaitėje iškeptoje paprikoje yra 25 % daugiau vitamino C, o brokolyje – net 50 %. 

Sveika, kaip žali maisto produktai 

Jei vaisiai ir daržovės valgomi žali, organizmas gauna daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. “Miele” garinėje orkaitėje galite kepti savo maisto produktus ir išsaugoti jų maistingąsias medžiagas – nes garuoseiškeptoje paprikoje yra tiek pat maistingųjų medžiagų, kaip ir žalioje. Palyginimui: vandenyje išvirtoje paprikoje yra 45 % mažiau maistingųjų medžiagų. 

4 kartus įtikinamiau 

Išvaizda, kvapas, skonis ir konsistencija: keturi kriterijai, kurie ypač svarbūs visų patiekalų kokybei. Aliekant laboratoriniustyrimus, buvo vertinama taškų sistema ir nustatyta, kad: kepimas garuose yra skaniausias ir sveikiausiasmaisto ruošimo būdas, kurį galite naudoti ruošdami tiek šviežius, tiek šaldytus maisto produktus. Žuvis garuose išsaugo savo struktūrą, išvaizdą ir išskirtinį skonį – tai yra ryškus mūsų garinių orkaičių pranašumo ženklas. 

Komplektacija priklauso nuo modelio. Paveikslėlis (-iai) naudojamas kaip pavyzdys, supratimui pagerinti

To top of page